Fra Narvik for å delta på HHT-dagen

18 økonomistudenter fra UiT i Narvik deltok nylig på HHT-dagen ved Handelshøgskolen ved UiT i Tromsø. Her har de samlet noen inntrykk fra arrangementet i et reisebrev.
Eidum, Espen Viklem
Publisert: 17.10.16 00:00 Oppdatert: 25.10.16 18:39
Narvik

Økonomistudenter fra Narvik deltok på HHT-dagen, en årlig konferanse- og karrieredag ved Handelshøyskolen i Tromsø. 

HHT-dagen er en konferanse- og karrieredag ved Handelshøgskolen ved UiT Norges arktiske universitet i Tromsø. Arrangementet er den sjuende konferansen i en rekke, og arrangert av studentene.
HHT-dagen er en arena der næringslivet, studenter og Handelshøgskolen i Tromsø kan møtes.

18 fra Narvik deltok

Studentene får her anledning til å bli kjent med næringslivet og de arbeidsmulighetene som finnes der, og samtidig gjøres næringslivet oppmerksom på de ressursene som finnes blant studentene ved HHT. Ikke så ulik næringslivsdagen ved Campus Narvik.

Økonomistudentene ved Campus Narvik var så heldige og fikk en invitasjon om å delta på denne konferansen. Vi var en gruppe på 18 studenter fordelt på 1. og 3. års økonomistudenter i tillegg til årsstudiet PØL som takket ja til denne invitasjonen.

Mange kjente navn

Konferansen startet på torsdag og da vi ankom UiT tidlig på morgenkvisten, ble vi møtt av en herlig duft av nystekte kanelboller. Allerede da begynte det å krible i magen. Innenfor dørene ventet en sprudlende gjeng som stod klar for å registrere oss og vi fikk utdelt et kort med navnene våre på forsiden og programmet på baksiden. Her stod det da mange kjente navn, blant andre Espen Lind, Mona Skaret og Mona Grudt.
Like utenfor auditoriet stod bedrifter på stand. Noen av disse var DNB, VISMA, Danske bank, Kongsberg satellitt og Statoil. Totalt var det 26 forskjellige stands.


I auditoriet ble vi møtt av en stor og flott skjerm hvor det stod informasjon om hva som skulle foregå i løpet av dagen. Ivrige som vi var satt vi oss på første rad hvor det lå et hefte med informasjon om HHT-dagen, styret som har organisert dagen samt foredragsholderne. I tillegg fikk vi rabattkuponger og en flaske med sprudlende vann. Selve konferansen var svært spennende og inspirerende. Foredragsholderne oppmuntret oss til å ikke gi opp drømmene våre, med sine historier om hvordan de taklet utfordringene på veien til suksess.

Bankett

På kvelden var det duket opp til bankettmiddag, for de som hadde kjøpt billetter. Middagen foregikk på Radisson Hotel. Banketten inneholdt en bedre middag med god drikke og Trine Lise Olsen som underholdning.  Maten var over all forventning, men underholdningen var noe kort. Men tatt dagen i betraktning gjorde Trine Lise en fantastisk jobb som konferansier under konferansen ved Handelshøyskolen som trossalt varte fra 08.00 til 16.00.  Det ble også kjørt en konkurranse med Kahoot!, noe som gjorde at over 200 deltakere kunne være med å kjempe om flotte premier. Avslutningsvis var vi ekstremt fornøyd med hele dagen som ble avsluttet med en aldri så liten fest.

Eidum, Espen Viklem
Publisert: 17.10.16 00:00 Oppdatert: 25.10.16 18:39
Narvik
Vi anbefaler