Skrivekveld for ISS

Lær å skriv en god innledning. Hvis du synes det er vanskelig å begynne på oppgaver, så kan innledningen være en god start. Du vil også kunne strukturere hele oppgaven og få den røde tråden

Kom for noen stykker pizza og få en innføring i hvordan man kan skrive en god innledning til en akademisk oppgave. Det kan være en nyttig egenskap hvis man sliter med hvordan man skal starte en oppgave. Vi vil også forklare hvordan innledningen kan brukes til å speile strukturen på hele oppgaven, og på denne måten vil du kunne sørge for å ha en gjennomgående 'rød tråd'.

 Janine og Torhild fra Skriveverkstedet ved UiT og Writing Centre holder først et lite foredrag om hva en innledning bør inneholde og eksempler på hvordan det kan se ut. Etterpå vil alle få mulighet til å skrive en tenkt innledning og få tilbakemelding om man skulle ønske det.

Kursets målgruppe er studenter som ikke er helt trygg på akademisk skriving, og som kunne tenke seg en litt generell innføring i en konkret del av oppgaven.

Skrivekvelden er åpen for alle studenter ved Institutt for sosiologi, statsvitenskap og samfunnsplanlegging på HSL-fakultetet, og er hovedsaklig myntet på studenter på bachelornivå. For studenter som ikke kan komme på sitt institutts kurs, holdes et oppsamlingskurs den 1. november som er åpent for alle på HSL.

Hvis du har noen restriksjoner i matveien, send mail til torhild.l.skillingstad@uit.no

Når: 26.10.16 kl 16.00–18.00
Hvor: SVHUM B1003
Sted: Tromsø
Målgruppe: Studenter
Lenke: Klikk her
Ansvarlig: Torhild Larsen Skillingstad
E-post: skriveverksted@hsl.uit.no

Påmelding
Frist: 24.10.2016
Fristen har gått ut. Beklager
Legg i kalender
Vedlegg / Bilder: