Kurs i digitale læremidler

IRS-fak holder kurs som gir digital undervisningskompetanse for våre ansatte.

Teknologi, undervisningskvalitet og digital kompetanse blir stadig viktigere i høyere utdanning. Fakultet for idrett, reiseliv og sosialfag ønsker å styrke sitt arbeid med undervisningskvalitet og arrangerer derfor kurset Digitale læremidler i LMS (Fronter) for sine ansatte.

Kurset vil kunne inngå som valgfritt fordypningstema innen programmet for pedagogisk basiskompetanse.

Kurset er todelt. Det forutsettes at deltakerne har sett gjennom uDig modulene «Digitale læremidler i Fronter» og «Flipped classroom og responssystemer» før seminardagen. Modulene finner du her.

 

Det brukes en halv dag på å følge opp og utdype uDig-modulen for å gi et bilde av hvordan LMS på ulike måter kan settes opp og struktureres med ulike typer funksjonaliteter og muligheter for samarbeid. Herunder en gjennomgang av noen av de pedagogiske overveielser som bør ligge til grunn for valg av LMS.

 

Resten av dagen går til å gi tilbakemeldinger på, og diskutere, hvordan bruke LMS som utgangspunkt for studentaktiv læring. Dette baserer seg på at de som deltar på forhånd har tenkt gjennom og laget et forslag til undervisningsopplegg med bruk av LMS, som presenteres og diskuteres. De kan også hente fram et eksempel på undervisningsopplegg de tidligere har gjennomført. Dette må være klart minimum en uke før samlingen.

Sted: Campus Alta
Rom: Magerøy fra 08-12, Brattholmen fra 12- 16, Seiland fra 13-16 (Hvis vi trenger to rom)

 

Har du spørsmål om dette kurset kan du kontakte Øivind Granerud på 784 50213/ oivind.granerud@uit.no

De første 30 er sikret plass på kurset. Påmeldingsfrist er 28. september!

Når: 03.10.16 kl 09.30–15.30
Hvor: Campus Alta.
Sted: Alta
Målgruppe: Ansatte
Ansvarlig: Øivind Granerud

Påmelding
Frist: 28.09.2016
Fristen har gått ut. Beklager
Legg i kalender