Word - Sette inn UiT forside

UiT har utviklet forsider med UiT logo. Disse kan du lagre i forsidegalleriet i Word på datamaskinen din for å legge dem til oppgaver, med mer.

 

forside word 2016
  1. Du kan laste ned forsidemaler for studenter fra uit.no/studenter/oppgaveskriving. Filtrer basert på fakultet du studerer ved, språk, og at du vil laste ned forside.
  2. Når du har lastet ned en forside kan du lagre den i Word slik at du kan legge den til andre dokumenter ved en senere anledning. Åpne forsiden i Word. Slett side 2 og 3. Selekter alt innhold (CTRL A). Åpne Sett inn-fanen og velg Forside. Etterpå klikk på Lagre merket område i galleri for forsider. Pass på at forsiden lagres i en fil som heter Building Blocks.

Video om UiT forside

Word 2016 - Windows

Legg merke til at side 2 og 3 må slettes fra den nåværende malen som ligger på Oppgaveskriving. Ellers er stegene det samme som vist i videoen.



Nyhetsbrev:
Abonner på IT driftsmeldinger fra UiT. Påmelding / Avmelding

 


ÅPNINGSTIDER

Telefon

Mandag - fredag: 08:00-14:30

Skranke

Mandag - fredag: 09:00-14:30
(stengt for lunsj 11:30-12:00) 


 KONTAKTINFORMASJON


Fjernhjelp (Windows)Fjernhjelp (Mac)

Fjernhjelp (TeamViewer) er et verktøy du kan laste ned og starte når du vil gi Orakelet tilgang til å se og fjernstyre skjermbildet ditt. Krever ikke installasjon. Eldre versjon windows. Eldre versjon mac.