høst 2016:    BED-2101 Innføring i logistikk - 10 stp

Emnetype

Emnet kan ikke tas som enkeltemne.

Innhold

Studentene får en grunnleggende innføring i emner som: innkjøp, bestillingsprinsipper, prognoseteknikker, utvikling av leveringsservice, ABC analyse, transport og distribusjon.

Hva lærer du

Etter å ha tatt dette emnet skal studenten ha grunnleggende kjennskap til sentrale logistiske begrep og tema. Studentene skal være i stand til å forstå og å analysere grunnleggende problemstillinger knyttet til lagerstyring og andre bedriftsinterne logistikkutfordringer.

Undervisnings- og eksamensspråk

Norsk

Undervisning

Det vil bli undervist ca 30 timer. I tillegg blir det gruppearbeid, seminar og veiledning av oppgaveløsing. Det forutsettes at studentene deltar aktivt.

Eksamen

I løpet av emnet skal studentene løse 2 oppgaver som skal godkjennes av faglærer før endelig eksamen avlegges. Oppgavene skal løses som gruppeoppgave med 2-4 deltagere og legges frem i plenum. Logg som viser hvem som har deltatt og hvor mye tid som er brukt, skal legges ved.

4 timers individuell skriftlig skoleeksamen med bokstavkarakter.

Det gis kontinuasjonsadgang for studenter som ikke har bestått siste ordinære arrangerte eksamen i dette emnet.

Eksamenssted er Campus Harstad.


Pensum

Pensumlitteratur oppgis i Fronter ved semesterstart eller fås ved henvendelse til bokhandelen Akademia Tromsø eller Narvik. Bøkene kan kjøpes på www.akademia.no

Error rendering component

  • Om emnet
  • Studiested: Harstad |
  • Studiepoeng: 10
  • Emnekode: BED-2101