Ønsker du å gi et godt inntrykk eller gruer du deg til intervjuet? Hva ønsker egentlig arbeidsgiver å vite og hva bør du svare? Vi setter søkelyset på hvordan du kan forberede deg til intervjuet på en god måte. Kurset består av undervisning, øvelser i små grupper og vi diskuterer i plenum." />  Ønsker du å gi et godt inntrykk eller gruer du deg til intervjuet? Hva ønsker egentlig arbeidsgiver å vite og hva bør du svare? Vi setter søkelyset på hvordan du kan forberede deg til intervjuet på en god måte. Kurset består av undervisning, øvelser i små grupper og vi diskuterer i plenum." />

Intervjukurs for studenter 24. mai

Gratulerer du er innkalt til jobbintervju!
 Ønsker du å gi et godt inntrykk eller gruer du deg til intervjuet? Hva ønsker egentlig arbeidsgiver å vite og hva bør du svare? Vi setter søkelyset på hvordan du kan forberede deg til intervjuet på en god måte. Kurset består av undervisning, øvelser i små grupper og vi diskuterer i plenum.

På kurset vektlegges tema

- Refleksjon og formidling av motivasjon og kompetanse

- Hvordan kommunisere med arbeidsgiver

- Hvordan forberede deg til intervjuet

 

Ta med deg utlysningsteksten til en jobb du har eller kan tenke deg å søke på, heltids-, deltidsjobb, trainee eller internship.

 

Begrensede plasser, bindende påmelding. Velkommen

Senter for karriere og arbeidsliv bistår UiT-studenter i overgangen mellom studier og arbeidsliv

 

Når: 24.05.16 kl 12.15–14.00
Hvor: Øvre Lysthus, rom 2.19
Sted: Tromsø
Målgruppe: Studenter
Ansvarlig:
Telefon: 77625156
E-post: karriere@uit.no

Påmelding
Frist: 23.05.2016
Fristen har gått ut. Beklager
Legg i kalender