Invitasjon til allmøte ved Helsefak- vi vil bli fremst i Norden på tverrfaglig samarbeidslæring!

Helsefak søker på nytt om Senter for fremragende utdanning i tverrprofesjonell samarbeidslæring, og vi i prosjektgruppa ønsker ansatte og studenter hjertelig velkommen til informasjonsmøte.

Når: 16.03.16 kl. 11:15 - 12:00
Hvor: MH-bygget, Aud 4

Ta med matpakken, vi serverer kaffe og te!


Det er ikke et ferdig konsept eller en søknad som presenteres, men en prosessplan på hele SFU-prosjektet med milepæler og involvering – så kom gjerne med spørsmål og innspill. 

Studenter forbereder seg til Nokut  intervju,  i 2013. Foto: Elisabeth Øvreberg

 

I 2013 søkte Helsefak om Senter for fremragende utdanning (SFU) i tverrprofesjonell samarbeidslæring (TPS). Den gang kom vi til finalen med topp karakter på søknaden, men vi fikk dessverre ikke finansiering.

Mye har skjedd innen tverrprofesjonell samarbeidslæring på fakultetet siden 2013, så årets søknad har et endra bedre utgangspunkt. Prosjektgruppa er allerede godt i gang med søknadsforberedelsene.

Utlysningen fra NOKUT kommer i løpet av februar med en tentativ søknadsfrist i mai 2016.

NOKUT lyser ut opptil seks nye Sentre for fremragende utdanning.

 

 Fra 2013- Helsefak er med i finalen om å bli senter for fremragende utdanning(SFU)

 

Bakgrunn

Det helsevitenskapelige fakultet ved UiT Norges arktiske universitet er en stor leverandør av kompetanse til dagens og fremtidens helsetjenester i Nord-Norge og i landet forøvrig. Tett samarbeid med praksisfeltet i landsdelen, både kommuner og spesialisthelsetjeneste er en viktig forutsetning for å lykkes.

Fakultetets sammensetning med 12 ulike helseprofesjonsutdanninger under samme organisatoriske tak gir unike muligheter til å svare på helsepolitiske og utdanningspolitiske forventninger om utdanning av kandidater til tverrprofesjonelt samarbeid (TPS) på tvers av profesjoner og nivåer. Det forplikter; og tverrprofesjonell samarbeidslæring har også et tydelig fokus i fakultetets strategiplan mot år 2020. Det søkes nå om status som Senter for fremragende utdanning (SFU) med utgangspunkt i det arbeidet som gjøres innenfor TPS og med utgangspunkt i kommuner i Nord-Norge.

 

Målgruppe: Studenter, Ansatte
Ansvarlig: Svendsen, Elin
Opprettet: 02.02.16 14:48
Sist oppdatert: 04.02.16 08:56