Kompetansegivende kurs i FoU-strategi -og ledelse for sjømatnæringa

Kompetanseprogram FoU-strategi og -ledelse for sjømatnæringa har som mål å gi deltakere fra sjømatnæringen ei konkret og effektiv innføring i aktuelle virkemiddelordninger og mulighetene for bruk av FoU for økt verdiskapning i egen bedrift.

UiT Norges arktiske universitet sammen med Nofima har på oppdrag fra FHFs kompetanseprogram utviklet et skreddersydd videreutdanningstilbud. Kurset gir innsikt i hvordan bedriften kan ivareta FoU-arbeid på en måte som styrker verdiskaping og gir konkurransefortrinn. Du vil lære om utforming av FoU-strategi og om utvelgelse, ledelse og gjennomføring av relevante prosjekter i egen bedrift. Du vil også få kjennskap til hvordan bedriften kan fange opp og nyttiggjøre seg FoU-resultater og lære mer om hvilke eksterne støttespillere og ressurser bedriften kan dra nytte av for å oppnå resultater.

Foto: Johan Wildhagen

Innhold og opplegg

Studiet går over 4 intensive samlinger à 2 dager. Det starter med samling i Tromsø i mai og avsluttes med samling i Tromsø i november med påfølgende eksamen.

På samlingene vil det veksles mellom forelesninger, presentasjon av praktiske eksempler og erfaringsutveksling. Mellom samlingene skal deltakerne arbeide med konkrete, bedriftsrelaterte prosjekter. Forelesninger og veiledning vil bli gitt av erfarne fagfolk ved Norges fiskerihøgskole, Handelshøgskolen i Tromsø og Nofima. I tillegg vil andre forskere, næringslivsledere og representanter for virkemiddelapparatet bidra.

Studiepoeng og vurdering
Programmet er på bachelornivå og har et omfang på 15 studiepoeng. Eksamen vil bestå av en skriftlig oppgave og en individuell, muntlig eksamen. Studiepoeng tildeles på grunnlag av bestått eksamen og tilstedeværelse på minst tre av fire samlinger.

Les mer på www.fhf.no

Starter: 06.05.15 kl 08.00
Slutter: 04.11.15 kl 15.30
Hvor: Muninbakken 9-13
Sted: Tromsø
Målgruppe: alle
Ansvarlig: Peter Arbo
Legg i kalender
Vedlegg / Bilder:
Brosjyre Kompetansegivende kurs 2015 trykk