Avslutningsseremoni for nye kandidater

En høytidelig avslutningsseremoni avrundet fem års studier for førti master- og siv.ing.- kandidater fra Fakultet for naturvitenskap og teknologi (NT-fak)

Labugt, Sylvia
Publisert: 06.06.13 00:00 Oppdatert: 06.06.13 11:13

Avslutningsseremonien ble i år avholdt 4.juni, og det var 40, sv totalt 57, forventningsfulle kandidater som var tilstede og motok NT-faks gratulasjoner og oppmerksomhet. Aldri før har fakultetet uteksaminert så mange master, siv.ing. og lektor i realfag som i perioden høst 2012 og vår 2013.

Forventningsfulle kandidater og gjester                                          Foto: Kai Mørk Mortensen

Inngangsprosesjonen ble tonefulgt av Norsk Brudeslått spilt av Tromsø Brass som på et sprudlende vis framførte flere kjente og kjære låter i løpet av den timen høytideligheten pågikk.

Etter at studiesjef Arvid Aanstad hadde ønsket velkommen, holdt dekan Morten Hald en tale der han gratulerte kandidatene og poengterte at den innsatsen de kan gi, er viktig både for dem selv som individ og for samfunnet. "Ta kompetansen deres ut i verden og gjør en forskjell".

Dekan Morten Hald ønsker alle kandidatene lykke til                       Foto: Kai Mørk Mortensen

Som en liten påskjønnelse fra NT-fak, fikk alle kandidatene et grafisk trykk, Carpe Diem, laget av fakultetets kunstner Kai Mørk Mortensen.

Kandidatenes tale ble holdt av siv. ing. i Energi, klima og miljø, Espen Karlsen. Han berømmet student-, studie- og læringsmiljø som han og studiekameratene hadde opplevd i sine fem studentår.'

Kandidatenes tale ved siv. ing. Espen Karlsen                                      Fotø: Kai Mørk Mortensen

 

Labugt, Sylvia
Publisert: 06.06.13 00:00 Oppdatert: 06.06.13 11:13
Vi anbefaler