Søk på uit.no

Innhold publisert på uit.no blir indeksert og dermed søkbart. Dette gjelder også filer som er lastet opp. Søk gjøres i søkefeltet på nettsidene ved å skrive inn ditt søkeord. Treffene blir listet opp i en egen oversikt. Du kan også avgrense treffene på kategoriene -Ansatte, -Nettsider, -Studier og -Nyheter.

Dersom du ikke finner det du søker etter kan du forsøke å søke i deler av ord som er brukt. Vær særlig oppmerksom på tekst som inneholder bindestrek f.eks emnekoder til studier. Her vil man kunne oppleve å ikke få treff dersom søkebegrepet ikke er riktig skrevet. Det samme gjelder bruk av mellomrom der dette ikke samsvarer med teksten man søker etter.

Uit.no vil få en ny og forbedret søkemotor i løpet av 2013. Denne vil forenkle søk på nettsidene og også foreslå søketermer basert på samsvar mellom den teksten du skriver inn og innhold på uit.no


Driftsmeldinger fra ITA:
Det er ingen aktive driftsmeldinger for øyeblikket

Alle driftsmeldinger

Nyhetsbrev:
Abonner på IT driftsmeldinger fra UiT. Påmelding / Avmelding

 


ÅPNINGSTIDER

Telefon

Mandag - fredag: 08:00-14:30

Skranke

Mandag - fredag: 09:00-14:30
(stengt for lunsj 11:30-12:00) 


 KONTAKTINFORMASJON


Fjernhjelp (Windows)Fjernhjelp (Mac)

Fjernhjelp (TeamViewer) er et verktøy du kan laste ned og starte når du vil gi Orakelet tilgang til å se og fjernstyre skjermbildet ditt. Krever ikke installasjon. Eldre versjon windows. Eldre versjon mac.