RF-1209 ferdig utfylt til skattekontoret. Kopi av godkjent legitimasjon må vedlegges.  Den ansatte vil få tilsendt skattekort, som må leveres til seksjon for lønn. Alle som flytter til Norge fra utlandet, og som har til hensikt å oppholde seg i landet i minst 6 måneder, må melde flytting, og da er det bare personlig oppmøte som gjelder." /> RF-1209 ferdig utfylt til skattekontoret. Kopi av godkjent legitimasjon må vedlegges.  Den ansatte vil få tilsendt skattekort, som må leveres til seksjon for lønn. Alle som flytter til Norge fra utlandet, og som har til hensikt å oppholde seg i landet i minst 6 måneder, må melde flytting, og da er det bare personlig oppmøte som gjelder." />

Skattekort for personer uten norsk fødselsnummer

For ansatte som ikke har norsk fødselsnummer, er hovedregelen at de må møte opp på skattekontoret for å søke om skattekort. Grunnen til at det kreves personlig oppmøte er at skattekontoret skal foreta identitets- og legitimasjonskontroll.

 Ansatte som  i 2011 møtte opp på skattekontoret for identitets- og legitimasjonskontroll, trenger ikke møte opp på nytt for å få skattekort for 2012.

Da er det tilstrekkelig å sende eller levere Skatteetatens skjema RF-1209 ferdig utfylt til skattekontoret. Kopi av godkjent legitimasjon må vedlegges.  Den ansatte vil få tilsendt skattekort, som må leveres til seksjon for lønn.

Alle som flytter til Norge fra utlandet, og som har til hensikt å oppholde seg i landet i minst 6 måneder, må melde flytting, og da er det bare personlig oppmøte som gjelder.

Johansen, Lajla
Publisert: 03.01.12 00:00 Oppdatert: 03.01.12 12:10

Johansen, Lajla
Publisert: 03.01.12 00:00 Oppdatert: 03.01.12 12:10
Vi anbefaler