Frister (for arrangører) 2019

Har du lyst til å være med på Forskningsdagene i år? Under finner du en oversikt over viktige frister fremover mot festivalen.

Frister for Forskningstorg-deltakere 2019

Tromsø:

I år som i fjor vil Forskningstorget i Tromsø holdes på UiT i Breivika!

Torsdag 19. september har vi arrangement for inviterte skoleklasser, og søndag 22. september arrangerer vi åpent campus med forskningstorg og aktiviteter for alle.

Frist for å melde seg på Forskningstorget Tromsø (standplass) er 3. juni Deltakere fra UiT melder seg på via koordinatorene på fakultetene - se oversikt og kontaktinfo her.

Frist for bestilling av bord, stoler og strøm (Tromsø): 6. september 

Har du tips til saker til forskningsdagene.no? Frist 5. juni 2019

Forskningsdagenes sekretariat ønsker innspill til saker de kan lage, og som skal publiseres på forskningsdagene.no i september. Vet du om noen tema som kan være aktuelle, eller noen forskere som kunne vært spennende å intervjue (gjerne opp mot tema "oppvekst")?

Send inn tips til Stine Holand innen 3. juni (vi koordinerer alle innspillene, og sender de samlet til Forskningsrådet)

Bestilling av profilartikler

Forskningsdagene har en egen nettbutikk, hvor du kan få kjøpt alt fra gensere og t-skjorter til handlenett og matbokser. Du kan også bestille ekstra plakater og postkort fra nettbutikken (gratis). 

De fleste av årets produkter vil være klare i juni, og du kan se utvalget på denne sida: Forskningsdagenes nettbutikk  Butikken er ikke åpen ennå.

Det er ingen frist for bestilling, men på grunn av levering og pågang anbefaler vi å gjøre det i juni eller tidlig i august.

Frist for registrering av aktivitet på forskningsdagene.no og uit.no/tavla

Alle arrangement må registreres på nett for å komme med i årets program.  

1) Forskningsdagene.no - frist kommer

På Forskningsdagenes nettsider finnes en oversikt over hvilke arrangementer som skjer i hvert fylke. For å legge inn arrangementer i arrangementsdatabasen må du ha brukernavn og passord. Om du mangler dette, ta kontakt med Irene Mercer

Les mer om hvordan du går frem her: Forskningsdagenes database

2) UiTs nettsider om Forskningsdagene - frist kommer

På uit.no/forskningsdagene ønsker vi å synliggjøre alle UiT-arrangementer som skjer i Troms og Finnmark under Forskningsdagene. 

Opprett et arrangement som vanlig via uit.no/tavla. For å få arrangementet ditt til å vises i oversikten må du huke av for "Forskningsdagene" i nedtrekksmenyen som heter "Type arrangement".