Marika ble den heldige vinneren av vår påskekonkurranse!

Marika Fjellberg Moldenæs vant vår påskekonkurranse! Les om de viktigste symptomene på venøs blodpropp i beina og i lungene her!

Marika ble trukket ut som vinneren av vår påskekonkurranse der vi spurte om symptomer på venøs blodpropp. Foto: Dana Meknas
Av Dana Meknas, journalist ved TREC

Det var Marika Fjellberg Moldenæs som vant påskekonkurransen vår! Vi takker alle som deltok! Noen symptomer man kan få av venøs blodpropp er:

Propp i beina: Rød, hoven, smertefull legg/fot med tydelige blodkar.

Propp i lungen: Plutselig tungpust og brystsmerter, hjertebank, hosting av blod og besvimelse.

Marika er medisinstudent ved Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet.
– Helt fabelaktig å vinne påskeegg! Det er jo utrolig viktig å kjenne til symptomene på venøs blodpropp for helsepersonell, men også for allmennheten, sånn at man kan oppsøke hjelp i tide, sier hun.

Ansvarlig for siden: Dana Meknas
opprettet: 23.04.2019 11:55