Forside masteroppgaver


Studenter ved UiT er ikke pålagt å følge den grafiske profilen ved UiT. Det er likevel utarbeidet maler for forsider til masteroppgaver, slik at man enkelt har en mulighet til å lage forsider som gir et helhetlig uttrykk.

Til høyre finner du flere ferdiglagde oppsett for Microsoft Word som inneholder forsiden (Andre tekstbehandlingsprogram som f.eks. Open Office er ikke støttet).

Forsidene finnes på norsk og engelsk, og med mulighet til å sette inn bilde eller bruke et fast møster hvis man ikke har bilde.

Hvis du ikke ønsker å benytte disse forsidene, eller du ikke har Microsoft Word, står du helt fritt til å lage din egen forside dersom du ønsker det. Det eneste du må huske på er å ta med informasjon som navn, fakultet/institutt, Studieprogram og dato som vist på bildet under.

 

Online kurs og hjelpedokumenter

Avdeling for IT har laget et lite online kurs som tar for seg hvordan man lager lange dokumenter i Microsoft Word. Kurset består av små videoer som tar for hvordan man blant annet bruker stiler, autogenererer innholdsfortegnelser, setter inn sidetall mm. Videoene er laget  for MS Word 2010, men vil også fungere for MS-Word 2013 og MS-Word 2011 (Macintosh)

 

Filer til nedlasting

Høyreklikk på en mal, og velg å lagre fila på din egen maskin for å bruke den.

Norsk wordmal

Med mønster

Med bilde

Engelsk wordmal
Med mønster
Med bilde

inDesign
Zip-fil med alle varianter