UTSATT: Skidag for administrasjonen, campus Tromsø

Velkommen med på skidag for administrasjonen (campus Tromsø), som vi på grunn av dårlig vær flytter fra 9. april til torsdag 16. april. Som tidligere drar vi til Håkøybotn på Kvaløya.

Skidagen holdes etter lunsj, hvis man ikke blir med på turen til Lille Blåmann og avspaserer på formiddagen. Opplegget passer både for skigåere, akere og turfolk som trives best i nærheten av grillen.

Det blir servering av grillmat og varmt i koppen.  Det er ingen egenandel for deltakelse på skidagen.

Program

  • kl 0915 Tur til Lille Blåmann, avmarsj fra parkeringsplass i Håkøybotn
  • kl 1130 Buss fra UiT til Håkøybotn (oppmøte utenfor adm.bygget kl 1120). Dersom flere ønsker det, fortsetter bussen til Straumsbukta og man går tilbake til Håkøybotn på ski.
  • kl 1230 Felles grilling
  • k 1500 Buss fra Håkøybotn til UiT

På påmeldingssiden markerer du om ønsker å følge med bussen fra UiT, om du vil være med buss fra Håkøybotn til Straumsbukta, eller om du vil delta på turen til Lille Blåmann fra morningen. Tilbudet om buss kommer med et lite forbehold om antall påmeldte.

 

Påmeldingsfrist tirsdag 14. april.

 

Tur til Lille Blåmann

Utstyr for denne turen er fjellski med stålkanter og skifeller eller telemark-/randoski. Turen er noe krevende og krever bra fysisk form og skiferdigheter. Gode klær er viktig fordi det kan være vind på toppen. Sekk med drikke og litt mat bør også være med. Avmarsj fra Håkøybotn kl 0915. Turen ledes av Nils Christian Fareth, UTA.

  • Ta med gode klær, varme sko og sitteunderlag
  • De som ønsker å gå på ski tar med skiutstyr,
  • Akebrett kan lånes eller medbringes.
  • Til slutt - ikke glem ditt GODE HUMØR og lyst til å bli bedre kjent med kollegaene dine

Dersom været igjen blir dårlig, blir skidagen avlyst og vi sender ut epost dagen før. Det vil mest sannsynlig da bli lagt opp til en annen uteaktivitet nærmere sommeren.

VELKOMMEN TIL SKIDAG!

Når: 16.04.15 kl 11.30–15.45
Hvor: Håkøybotn
Sted: Tromsø
Målgruppe: Ansatte
Ansvarlig: Randi Østhus

Påmelding
Frist: 14.04.2015
Fristen har gått ut. Beklager
Legg i kalender