Peter F. Hjort-seminaret 2015

Peter F. Hjort-seminaret er et årlig arrangement der målsettingen er å styrke verdiskapingen i nord gjennom samarbeid mellom arbeids- og næringsliv og UiT Norges arktiske universitet.

 

Til programsiden for Peter F. Hjort-seminaret 2018

Det første Peter F. Hjort-seminaret ble arrangert på UiT Campus Tromsø torsdag 5. mars 2015. Omlag 160 deltakere fra privat næringsliv, offentlig virksomhet og akademia brukte denne marsdagen til å lære og la seg inspirere, til å knytte nye kontakter og til å identifisere nye samarbeidsmuligheter.

Koblingene mellom forsknings- nærings og samfunnsliv bør bli enda tettere, og seminaret er en arena for drøftinger, sa rektor Anne Husebekk da hun åpnet Peter F. Hjort-seminaret. Les rektor Anne Husebekks kronikk om UiTs og samarbeidspartnernes betydning for utviklingen i landsdelen. 

Detaljer fra Peter F. Hjort-seminaret 2015:

Vi takker for deltakelsen på seminaret - og ser fram til neste års Peter F. Hjort-seminar - onsdag 16. mars 2016.

Til Peter F. Hjort-seimnarets hovedside

Arrangementet er støttet av Sparebanken Nord-Norges gavefond.

Professor dr.med. Peter Fredrik Holst Hjort (1924 – 2011) var internasjonalt kjent innenfor samfunnsmedisinsk forskning, men først og fremst er han knyttet til etableringen av Universitetet i Tromsø. UiT ble vedtatt opprettet av Stortinget i 1968 for å gi nordnorsk ungdom bedre utdanningsmuligheter og for å sikre rekruttering av fagfolk til landsdelen. 

Når: 05.03.15 kl 11.00–20.00
Hvor: Teorifagbygget, UiT Campus Tromsø
Sted: Tromsø
Målgruppe: Ansatte, Inviterte
Ansvarlig: Lars Buseth
E-post: lars.buseth@uit.no
Legg i kalender
Vedlegg / Bilder:
Deltakeroversikt-Peter-F-Hjort-2015