Korrupsjonsseminar - ISFIT

Mandag 27. oktober inviterer den Internasjonale Studentfestivalen i Trondheim (ISFiT) til dagsseminar om korrupsjon. Vi vil at alle norske universiteter skal sette korrupsjon på timeplanen.

Seminaret holdes av to av landets fremste korrupsjonsjegere, Albert Wolders director i Deloitte og Torgeir Storberget, advokatfullmektig i Selmer samt Marius Jones, president for ISFiT-2015.

 

Ønsker du å få vite mer om hvorfor er antikorrupsjon viktig? Hvordan fungerer korrupsjon i praksis? Og hvordan er korrupsjonssituasjonen i Norge akkurat nå?

 

Seminaret gir svar på disse og en rekke andre spørsmål om korrupsjon. Bedrifter som tas i korrupsjon risikerer strenge straffetiltak og stor, kostbar omdømmeskade. Derfor etterspør dagens arbeidsgivere ansatte med kunnskap og bevissthet om korrupsjon. Seminaret gir deg sjansen til å høre to av Norges fremste korrupsjonsjegere fortelle om hvordan de mener man best takler korrupsjon og hvordan situasjonen er i Norge. Du vil også få høre historier om korrupsjonssaker seminarholderne har jobbet med i løpet av sine år med korrupsjonsgransking! Enten du skal virke i norsk arbeidsliv eller kan tenke deg å jobbe mot aktører utenfor Norge er dette en sjanse du ikke vil gå glipp av!



 

Under seminaret vil det trekkes en student som vinner sponset tur til Trondheim for å delta på ISFiT Parliament 13. februar 2015. Her skal festivaldeltakerne komme frem til en resolusjon om korrupsjon. Du vil altså få være med å bidra til verdens studenters felles uttalelse mot korrupsjon!

Meld deg på konkurransen her: 
https://docs.google.com/forms/d/1WGka0i0vv5vRH3aM7YHkumKQwiJCw_1sAOqhcUYX8As/viewform?c=0&w=1



 

MØT OPP i Auditorium SVHUM B-1005!

Meld deg på i skjemaet i linken for å  få deltagerbevis utstedt av Deloitte, Selmer og ISFiT: https://docs.google.com/forms/d/11RhUskVq99FmQDdTKH-eutv6uTNzFC9I61RoT9gc2FQ/viewform





Program for dagen følger under den engelske beskrivelsen!

For mer informasjon besøk www.isfit.org 



Når: 27.10.14 kl 09.00–15.00
Hvor: B-1005
Sted: Tromsø
Målgruppe: alle
Lenke: Klikk her
Telefon: 913 86 452
Legg i kalender