Det norske mannskor av 1995 tar inn nye sangere

Har du en sanger i magen? Bli rekrutt i Det norske mannskor av 1995 og få et liv i drønn og fylde. 

Det norske mannskor av 1995 er en medlemsgrupppe i Studentsamfunnet Driv og er åpen for alle menn med akademisk tilknytning. Vi er et klassisk, akademisk mannskor som dyrker den skandinaviske studentsangtradisjonen og vi satser på å holde et høyt sanglig nivå gjennom å hele tida strekke oss etter nye utfordringer og spennende repertoar. I dette sangeråret skal vi rette et spesielt fokus på finsk mannskormusikk, her fins det utrolig mye å ta av! I tillegg til å feire Finland på deres nasjonaldag den 6. desember, skal vi også servere ekte nordnorsk visesang den 18. oktober sammen med Tromsøs fantastiske visesanger Jan Arvid Johansen med band. 

Av deg krever vi at du har gode ører, at du stiller opp på øvinger og konserter, at du kan synge - men du trenger absolutt ikke å ha drevet med korsang på forhånd - og ellers at du er en grei fyr som har lyst til å være med i koret vårt! 

Se etter oss på universitetsområdet i åpningsuka. Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe, skriv en epost til styret[a]dnm95.no eller møt ganske enkelt bare opp! 

Vi trenger din stemme!

Når: 28.08.14 kl 18.00–21.00
Hvor: Eksamensrommet, Administrasjonsbygget
Sted: Tromsø
Målgruppe: alle
Legg i kalender
Vedlegg / Bilder: