Kurs: Hvordan hjelpe det rusmiddelskadde barnet?

12. og 13. november kommer dyktige forelesere fra Borgestadklinikken til Tromsø for å holde kurs om hvordan vi gjennom tiltak i skole/barnehage og i hjemmet kan hjelpe barn som er skadet av rusmiddelbruk under svangerskapet.

Målgruppe:
Seminaret henvender seg til de tjenester som arbeider med barn som er skadet av rusmiddelbruk under svangerskapet. Det dreier seg om spesialisthelsetjenesten som BUP, habiliteringstjenesten, barneavdelingene på sykehusene og rusmiddelsektoren. Videre vil det regionale og lokale barnevernet, PP-tjenesten og andre som arbeider med barna i barnehage, skole og hjem være målgruppe.


Forelesere:
Psykologspesialist Kristin G. Furuholmen, cand. med. og spesialist i barne- og ungdomspsykiatri, Marie Strøm Olsen, fostermor Inger-Synnøve Breivik Langbakk, postdoktor Egil Nygaard, spesialist i klinisk psykologi, nevropsykolog, phd Gro Løhaugen, fysioterapeut Cato Sundberg, adoptivmor Katarina Wittgard, sønnen Karl Wittgard.

Kostnader:
Kursavgift for 2 dager samlet: kr. 1000,- Avgiften dekker kurset, bespisning og overnatting. Overnatting gjelder fra dag 1 til dag 2 (1 natt). Deltakere som bor nærmere enn 45 minutters transport til kursstedet må betale overnatting selv. Det koster kr 1025,- og må merkes av på påmeldingen. Deltakere som er påmeldt og ikke møter opp eller melder seg av etter 9. november må betale kostnadene for hotellet, kr. 1850,-


Påmeldingsfrist: Onsdag 1. oktober


Påmelding på www.borgestadklinikken.no/kurs-og-konferanse

For flere opplysninger: terje.knutheim@borgestadklinikken.no

Vedr. påmelding: hanne.kvammen@borgestadklinikken.no

Starter: 12.11.14 kl 09.00
Slutter: 13.11.14 kl 15.30
Hvor: Rica ishavshotell
Sted: Tromsø
Målgruppe: alle
Ansvarlig: Line Sveen
Legg i kalender
Vedlegg / Bilder:
Tiltak Tromsø 12 -13 11 2014