Hans-Kristian Hernes. " /> Hans-Kristian Hernes. " />
Rammeplanutvalg for integrert lektorutdanning, adjunktutdanning og PPU

Rammeplanutvalg for integrert lektorutdanning, adjunktutdanning og PPU

Dette er den offisielle nettsiden til rammeplanutvalg for integrert lektorutdanning, adjunktutdanning og PPU. Sekretariatet for utvalget er lagt til Universitetet i Tromsø og utvalget ledes av professor Hans-Kristian Hernes.

Siste nytt:

Utvalget har idag 14.06.2012 oversendt forslag til forskrifter om rammeplaner med tilhørende retningslinjer, samt rapport om utvalgsarbeidet til Kunnskapsdepartementet.

PPU:

Lektorutdanning:

Om arbeidet:

 

På grunn av streiken har ikke utvalget kunne ferdigstille og oversende forslag til forskrift om rammeplaner til departementet som planlagt 1. juni. Oversendelse vil finne sted en uke etter at streiken er over, og alle papirer vil ved oversendelse også legges ut på nettsidene.

Utvalget hadde sitt siste møte i Oslo 9. og 10. mai. Les referatet fra møtet her. Oversendelsesdokumentene vil legges ut her på nettsiden ved oversendelse.
Utvalget takker igjen for gode og konstuktive innspill som har kommet, og som har vært nødvendig for å kaste lys over alle de ulike perspektiver og problemstillinger utvalget har drøftet i prosessen.

 

 Les flere nyheter her.

weblinje v2 NY.jpg

 


nettside heading.jpg

Kontakt

Rammeplanutvalg
Universitetet i Tromsø
HSL-fakultetet
9037 Tromsø

rammeplan@hsl.uit.no

www.uit.no/rammeplan8-13

Følg oss på:

facebook.bmp

Kom med innspill på bloggen:
 
 
Kontakt de to andre rammeplanutvalgene:


Ansvarlig for siden: Sempler, Julia Holte
Sist oppdatert: 26.08.2016 11:13