Universitetet i Tromsø - Startsida Universitetet i Tromsø - Startsida

Avdeling for kommunikasjon og samfunnskontakt

Siste nytt:
Labyrint_cover_hungersnød_ingress1.jpg
17.04.2014: 1814 er kalt et mirakelår, men krigsårene i forkant er svært harde for befolkningen i Nord-Norge. I mangel på mat spiser folk mose og malte fiskebein, og tusenvis bukker under av sult og sykdom.
Andre nyheter:
nattsvermeren.jpg
14.04.2014: Påsken er høysesong for blodig krim. Hva er det som gjør at vi blir så dratt mot ting vi egentlig frykter?
Sykepleier kvadratisk.JPG
11.04.2014:
Verken Charlotte Småbach eller Martin Bratuz vil ha problemer med å få seg jobb etter endte studier. De har nemlig valgt å bli sykepleiere. – Det er et givende yrke, sier Charlotte.
Norges_grunnlov_av_4._november_1814,_forsiden_ingress.jpg
11.04.2014: Ekspertliste for journalister i forbindelse med Grunnlovsjubileet 1814-2014.
Studiekatalogen2014-Side-01.jpg
09.04.2014: Husk at 15. april er siste frist til å søke opptak til høyere utdanning. Her kan du lese hvilke studier UiT Norges arktiske universitet kan tilby.
Økonomistudenter i Finnmark
09.04.2014: Økonomiutdanning åpner mange dører i arbeidslivet. Nå kan man også bli siviløkonom i Finnmark ved campusen i Alta. Nina Tsyboulskaia er en av de som er veldig fornøyd med studievalget.
David Sandem
07.04.2014: Med kunnskaper fra utdanningen vil reiselivsstudent David Sandem gi det beste av Finnmark til turistene. Samtidig som han er student, jobber han på ishotellet Sorrisniva.
miriam workinn nett kvadratisk.JPG
03.04.2014: Hilde Merete Nilsen og Camilla Bech hopper ut i læreryrket med stor entusiasme. – Vi har et stort ansvar for de verdifulle ungene, sier Camilla, som skal bli barnehagelærer. Miriam Workinn valgte også læreryrket fordi hun ønsker å jobbe med barn og unge.
Barn_ingress_COLOURBOX3617483.jpg
02.04.2014: Senioruniversitet og Lørdagsuniversitetet finnes. Men hva med et eget Barneuniversitet? Jo, om ikke lenge finnes det også i Tromsø.
01.04.2014: Regissør Nils Gaup er en av Norges beste historiefortellere. Han er også foreleser på medieproduksjonsstudiet ved UiT. –Inspirerende for studentene, mener Niels Ovllá Dunfjell som skal bli journalist
Uit_aarsfest-3383_ingress.jpg
01.04.2014: 28. mars feiret UiT Norges arktiske universitet sin 46-årsdag. Her kan du se bilder fra festen.
Dåp av Snn-scenen Driv_ingress.jpg
01.04.2014: Den største scenen i det nye studenthuset Driv har fått sin dåp. I øl. Og navnet er… “SNN-scenen”.
ingeniør kvadratisk yvei.JPG
31.03.2014: Har du fagbrev i prosesskjemi eller tilsvarende fag? Da kan du nå bli ingeniør i prosess- og gassteknologi gjennom en desentralisering deltidsutdanning i Hammerfest og Kirkenes – dette uten å ta forkurs først.

1-13 av 313 | Neste 13 Siste 1

Næringsliv
Skole

Logo for Universitetet i tromsø