Universitetet i Tromsø - Startsida Universitetet i Tromsø - Startsida
 


Siste nytt:
herborg.JPG
23.04.2014: (Framtid i nord) Det har gått seks år siden sist pianist Herborg Rundberg gjestet hjemkommunen Kåfjord med egen musikk. Nå kommer hun med eget prosjekt LEAGUS sammen med samboer og medmusiker Kristian S. Olstad.
Andre nyheter:
Spiller med eliten.jpg
10.04.2014: (Altaposten) Altajenta Ida Holm Olaussen får teste seg med den klassiske eliten av nordnorske musikere denne uken. Selv om hun er elev på Alta videregående
skole, er hun også med på  Unge Musikere i Tromsø, som er et tilbud til spesielt talentfulle ungdommer i alderen 13-19 år. – Jeg er på konservatoriet i Tromsø en gang måneden, hvor jeg får ta timer hos musikklærere, samt øve samspill med elever på skolen, forklarer Olaussen.
Terje Bjørklund.jpg
10.04.2014: (Nordlys.no) Den nye plata til Terje Bjørklund er ukas utvalgte jazzanbefaling fra Kjell Moe. For alle nordnorske jazzinteresserte vil dette være et selvfølgelig førstevalg for et platekjøp denne våren. Musikerkollega Øystein Blix fra Tromsø har satt samlingen sammen og gitt den ut på sitt lille plateselskap. Han har hatt utrolig suksess i sin søking etter flotte og representative musikkeksempler. Les mer..
Påskekontraster hos Juhls Silver Gallery.jpg
10.04.2014: (Altaposten) Juhls arrangerer to klassiskkonserter i påska i år – og feirer 45-årsjubileum for påskekonsertene. – Den første har vi på skjærtorsdag. Vi får en fin liten ettermiddagsopplevelse med forestillingen «Landskap», med tekst av Kathrine Olsen Nedrejord og musikk av pianist Lene Rosåsen Glamsland. Les mer..
10.04.2014: (Framtid i nord) Lyngen kirke-og bygdekor og Kåfjordkoret har gått sammen i et stort fellesprosjekt med utgangspunkt i Grunnlovsjubileet 1814-2014, og på lørdag hadde de en stor fellesøving på kultursenteret i Olderdalen.
Et konsert skup.jpg
09.04.2014: (Folkebladet) Rektor ved Bardu Kulturskole og fiolinpedagog Gro Bjerregaard som inviterer til konsert i menighetshuset på Setermoen førskommende søndag 13. april. – Men før konserten søndag kveld har vi vært så heldig å få besøk av Knut Erik Sundquist og Atle Sponberg. De vil gjøre en workshop sammen med fiolinistene i Bardu Strykeorkester som skal resultere i konserten på søndag. Les mer...
Spiller for Trivselshuset.jpg
08.04.2014: (Hadeland) Duoen Geir Håkon Seljelid og Franziska Steinecke har tidli-gere fått øve i Triv-selshuset. Nå gir de konsert som takk for lånet.
Dobbelt B for byorkesteret.jpg
28.03.2014: (iTromsø) I dag inviterer Tromsø Byorkester til vinterkonsert i Ishavskatedralen med Franziska Steinecke som solist. Tyske Steinecke har gjort tromsøværing av seg på grunn av studier ved Musikkonservatoriet i byen. Nå er hun engasjert av Tromsø Byorkester til å være solist i Beethovens Konsert nr. 5 for klaver og orkester – også kalt «Keiserkonserten».
Oh.jpg
26.03.2014:
Himmelsk velklang.jpg
20.03.2014: (Framtid i Nord) SKJERVØY: Under helgas Feskival var konsert i Skjervøy kirke en del av et variert og spennende program. På det gamle kirkestedet og i den eldste trekirka i Nord-Hålogaland fikk de som møtte opp på lørdagskvelden en stor musikalsk opplevelse, konsert med kantor Irina Girunyan, hennes mann, cellisten Nikolai Girunyan og deres sønn, fiolinisten Oganes Girunyan.
Kjell Magne Mælen.jpg
18.03.2014: (Innlegg i Ukeavisen Ledelse av dekan Kjell Magne Mælen) Det finnes godt belegg for å hevde at kunstneriske uttrykk bør ses på som innovasjoner.
Hoff til Japan.jpg
17.03.2014: (Nordlys.no) For første gang i karrieren skal jazzpianist Jan Gunnar Hoff på soloturné til Japan. I april skal Hoff spille ti konserter på ti dager i «solens rike». Et hektisk program for pianisten. Les mer...
Hamida.jpg
13.03.2014: Finske forskere har funnet genet for musikalsk begavelse. Kan det forklare det lysende talentet til sopranen Hamida Miryam Kristoffersen? Eller holder det med hardnakket øving og tusenvis av arbeidstimer?


1-13 av 155 | Neste 13 Siste 12


Del på Facebook
Forskning:
Finn forsker
Finn ekspertområde
Finn forskningsprosjekter
Finn forskningsgruppe

Utdanning:
Finn studieprogram
Finn emne
Finn yrke

Formidling:
Arrangementer
Nyheter
Nye doktorgrader - Munin
Utstillinger
Tromsø Museum - Universitetsmuseet
Universitetsbiblioteket


Om UiT:
Organisasjonen
Ledelse
Kontakt
Kart over campuser
Ledige stillinger
Fakta om UiT

Cookies på uit.no

Følg oss:

Målgrupper:
Høgskolen i Finnmarks gamle sider
Media
Næringsliv
Skole
Ansatte

Logo for Universitetet i tromsø
UiT Norges arktiske universitet - UiT The Arctic University of Norway - UiT Norgga árktalaš universitehta. N-9019 Tromsø - Tlf.: +47 77 64 40 00 - E-post: postmottak@uit.no