Universitetet i Tromsø - Startsida Universitetet i Tromsø - Startsida

Siste nytt:
Nina Jensen WWF.jpg
14.04.2014: Nina Jensen er generalsekretær i WWF Norge og søster av finansminister Siv Jensen. Hun fikk fast jobb i WWF samme dag hun leverte sin mastergrad i biologi fra UiT.
Andre nyheter:
eva joly.jpg
10.04.2014: EUs krav om fangstsertifikat for all fisk som landes og importeres til Unionen, har redusert flommen av IUU-fisk (Illegale, uregulerte og urapporterte fangster) som truet markedet for noen år siden. Men mange importører foretrekker fortsatt “svartfisk” fordi den er billigere og gir større lønnsomhet.
Eva Joly
oljesøl_ingress_COLOURBOX2186324.jpg
09.04.2014: Fra høsten 2014 kan du ta et nytt studium ved UiT: Arktisk forurensningsbiologi og forvaltning. Da får du kunnskap og kompetanse på den mest alvorlige avfallshåndteringa i arktiske strøk.
Økonomistudenter i Finnmark
09.04.2014: Økonomiutdanning åpner mange dører i arbeidslivet. Nå kan man også bli siviløkonom i Finnmark ved campusen i Alta. Nina Tsyboulskaia er en av de som er veldig fornøyd med studievalget.
09.04.2014: Kom og hør historien om Nils Vollan, som berget Roald Amundsen ved Nordaustlandet i 1925.
SiriUSoreng portrett svhv %282%29.jpg
09.04.2014: Lokale rettighetsforståelser og rettferdighetsoppfatninger vedrørende fordeling av fiskerettigheter må integreres i forvaltningen av de kystnære fiskeressurser for å sikre legitimitet blant lokale brukerinteresser.

Cand. polit. Siri Ulfsdatter Søreng ved NFH forsvarte 9.4.2014 offentlig for ph.d.-graden i samfunnsvitenskap, avhandlingen:

“Lokale rettighetsforståelser i fiskeriforvaltningen - med særlig fokus på samiske fiskerettigheter”

Bjørn Hersoug.jpg
08.04.2014: - Veksten i norsk havbruk bestemmes av hvor mye politikerne og konsumentene tåler, sier professor Bjørn Hersoug ved Norges fiskerihøgskole. Imens intensiveres jakten på de beste lokalitetene i fjordene og langs kysten.
foto_komprimert.jpg
01.04.2014: Storytelling is a dynamic and integrative operant resource for tourism firms seeking to co-create value with their guests.

MA in economics and administration  Line Mathisen, School of Business and Economics, defended  April 1st publicly and for the PhD degree in Social sciences -  the thesis:
“Storytelling and story staging.  Co-creating value in tourism”
25.03.2014: Professor Tony Martin fra Dundee University vil holde gjesteforelesning om gamle norske synder på Naturfagbygget 1. april.
Professor Audun Rikardsen ved Norges Arktiske Universitet er kåra som noregsmeister i Naturfoto 2013.
21.03.2014: For andre gang ble Audun Rikardsen kåret til årets nordiske naturfotograf i konkurransen Nordic Nature Photo Contest.
Ellingsen hode.jpg
21.03.2014: Immunresponser mot bakterier og spesifiserte antigener ble undersøkt i altantisk torsk i dette arbeidet.
Cand. scient. i fiskehelse Terje Ellingsen ved NFH  forsvarte 21.3.2014 offentlige for ph.d.-graden i naturvitenskap, avhandlingen:
“Immune responses in Atlantic cod - with emphasis on antibody responses to bacterial and model antigens”

20.03.2014: Alle studentene på bioteknologi og marin bioteknologi invitert på seminar Skibotn for å gå i gjennom evaleringen av bioteknologiprogrammene.

1-13 av 47 | Neste 13 Siste 8

Næringsliv
Skole

Logo for Universitetet i tromsø