Universitetet i Tromsø - Startsida Universitetet i Tromsø - Startsida

25.02.2013:
Andre nyheter:
15.11.2012:

Har disputert med avhandlingen: “Everyday life with prostate cancer: A qualitative study of men`s and spouses` experiences”

09.11.2012:

Har disputert med avhandlingen: “COPD in the elderly - diagnostic criteria, symptoms and smoking. Quantitative and qualitative studies of persons 60 years and older in The Tromsø studies”

07.11.2012:

Har disputert med avhandlingen:“Postpneumonectomy pulmonary edema and the nitric oxide pathway. An experimental study”

01.11.2012:

Har disputert med avhandlingen “Acute heart failure syndromes – treatment, outcomes and pathophysiological aspects of inflammation and vascular function”

26.10.2012:

Har disputert med avhandlingen“Long-term experiences of living with stroke in a family context”.

12.10.2012:

Har disputert med avhandlingen “Omsorgserfaring i tradisjon og moderne omsorgsfilosofi – en hermeneutisk studie av den sykepleiefaglige omsorgserfaringen i lys av Kari Martinsens og Ulrikke E. Nissens forfatterskap”

10.10.2012:

Har disputert med avhandlingen Enterococci in marginal and apical periodontitis – Population structure, virulence factors and antimicrobial resistance

28.09.2012:

har disputert med avhandlingen “Nutrients and toxic elements in semi- domesticated reindeer in Norway”

28.09.2012:

Har disputert med avhandlingen “Lightweight methods, heavyweight organisations. Transforming a small tailored product to a large integrated healthcare information system.”

26.09.2012:

Har disputert med avhandlingen ”Assignment of Mental Health Diagnoses and Severity – Effectiveness and Reliability of Online Standardized Assessment Instruments”

25.09.2012:

Har disputert med avhandlingen “Structural and biochemical investigation of Metallo-β-lactamases; Insights into the antibiotic binding sites”

21.09.2012:

Har disputert med avhandlingen “Seasonal variation in incidence of acute myocardial infarction and cardiovascular disease risk factors in a subarctic population: The Tromsø Study”

1-13 av 65 | Neste 13 Siste 13

Næringsliv
Skole

Logo for Universitetet i tromsø
UiT Norges arktiske universitet - UiT The Arctic University of Norway - UiT Norgga árktalaš universitehta. N-9019 Tromsø - Tlf.: +47 77 64 40 00 - E-post: postmottak@uit.no