Universitetet i Tromsø - Startsida Universitetet i Tromsø - Startsida

Siste nytt:
barn på ski kvadrat.jpg
15.04.2014: Willy-Tore Mørch mener det er galt å tvinge barn med på skitur i påskeferien.
Andre nyheter:
nattsvermeren.jpg
14.04.2014: Påsken er høysesong for blodig krim. Hva er det som gjør at vi blir så dratt mot ting vi egentlig frykter?
Sykepleier kvadratisk.JPG
11.04.2014:
Verken Charlotte Småbach eller Martin Bratuz vil ha problemer med å få seg jobb etter endte studier. De har nemlig valgt å bli sykepleiere. – Det er et givende yrke, sier Charlotte.
Snøskuter1 crop.jpg
11.04.2014: Ulykker og risiko i forbindelse med skuterkjøring er sjeldent et tema blant ungdom. Ungdom i Kautokeino mener at ulykker kan begrenses ved at man tidlig lærer seg å beherske skuteren.
Sophia Loksa crop.jpg
10.04.2014: Lærer man best ved å prøve og feile, eller ved å pugge teori? Medisinstudent Sophia Løksa er ikke i tvil etter å ha deltatt på en katastrofeøvelse. – Jeg gjør aldri de feilene igjen!

07.04.2014: Fra å drive internasjonalt solidaritetsarbeid i flere land, har UiT og UNN besluttet å ha særlig fokus på Nordvest-Russland og Malawi.
wifi_firkant.jpg
07.04.2014: – Elektromagnetiske felt som oppstår ved bruk av WiFi er ikke farlige, sier Jan Haanes, avdelingsoverlege på UNN og universitetslektor ved Det helsevitenskapelige fakultet.
Gruvedrift1 .jpeg
03.04.2014: Morten Skandfer har gjennomført verdens største studie på gruvearbeideres helse og arbeidsmiljø, og har nå fått 27 millioner i EU-midler for å fortsette forskningen.
homeopforsiden (1).jpg
01.04.2014: Med homeopatisk praksis følger det en indirekte risiko. Dette fordi homeopater uten medisinsk- og homeopatifaglig kompetanse ikke skiller mellom faktisk forverring av pasientens symptomer, og homeopatiens førstegangsforverring.
COLOURBOX2104792.jpg
27.03.2014: Arktiske land har en del felles helseutfordringer. For å være bedre utrustet til å jobbe i nord, foreslås det nå en felles arktisk legeutdanning i disse åtte landene.
Bård Løken Tromsø at midnight print.jpg
26.03.2014: Byene lokker, men hvordan gikk det egentlig med dem som forlot bygda til fordel for de urbane strøk?
Laksefor_pellets_Scanpix_firkant.jpg
24.03.2014: Norsk laksenæring bruker minst antibiotika i verden. Men begrenset tilgang til marine råstoffer i fôrproduksjon kan føre til bruk av genmodifiserte planter, der gener for antibiotikaresistens følger med.
slangefrykt.jpg
20.03.2014: Hvis du er redd for slanger har du noe til felles med halve befolkningen. Og slik skal det være - frykten ligger i genene våre for å beskytte oss mot farer.

1-13 av 733 | Neste 13 Siste 5

Næringsliv
Skole

Logo for Universitetet i tromsø