Universitetet i Tromsø - Startsida Universitetet i Tromsø - Startsida
 

ALUMNI VED BFE

BFE alumni skal bli et tilbud for alle med lavere eller høyere grad fra fakultetet. Tilbudet består av nettverksbygging, faglig oppdatering, karriereutvikling og livslang læring. Gjennom nettverket kan du finne igjen dine studievenner og bygge relasjonene videre.

I løpet av våren inviteres alle kandidater med lavere grad herfra (cand. mag./bachelor) eller høyere grad (cand. real./scient./polit., master, dr. grad, PhD) til å registrere seg i alumni-nettverket.

De viktigste oppgavene for UiT Norges arktiske universitet og BFE er de lovfestede ansvarsområdene forskning, undervisning og formidling. Innenfor alle tre områder er det tenkt at du som alumn kan bidra. Bedrifter har blant behov for forsknings- og analysetjenester som våre fagfolk her kan bistå med (bidrags- og oppdragsforskning). Våre fagmiljø har en rekke faglige kontakter i næringsliv og industri som benyttes som gjesteforelesere, sensorer eller veiledere på ulike nivå i undervisningen her. Formidling omfatter alt fra omdømmeoppbygging og ambassadørvirksomhet, til rekruttering av studenter eller arbeidstakere hit.

Som alumn kan du benytte deg av våre tilbud, eller kanskje bli den ressurspersonen vi trenger i forskjellige sammenhenger.

Denne våren får UiT Norges arktiske universitet på plass en ny teknisk løsning som vil gjøre det lettere å følge med på hva som skjer i ditt fag, holde kontakt, bygge nettverk og delta på faglige eller faglig-sosiale arrangement. Så snart den tekniske løsningen er på plass, har du mulighet å registrere deg som alumn. I pilotperioden er det to kandidatgrupper fra UiT som er utvalgt til å delta: kandidater fra Jurfak og BFE-fakultetet. Andre kandidater vil få tilsvarende tilbud etter at pilotperioden er gjennomført og evaluert.

Aktivitetskalender

Hva kan du tilby?

Flere av kandidatene som jobber utenfor UiT, har allerede roller som foreleser, sensor, veileder, foredragsholder, sponsor, arbeidsgiver for våre studenter som er i praksis/internship osv. En del kandidater jobber også i bedrifter som har forskningssamarbeid med våre fagmiljø i dag (bidrags- og oppdragsforskning). Og innimellom forsøker vi også å mobilisere våre kandidater for å bidra i vårt rekrutterings- og omdømmearbeid. Som kandidat – og alumn – er du en viktig ambassadør for oss.

Hvordan registrerer du deg som alumn?

I løpet av våren 2014 har du mulighet å gå inn å registrere deg som alumn. 

Hvordan komme i kontakt med dine gamle studievenner?

Når du er registrert som alumn, har du mulighet å gå inn på hjemmesida for alumni-tilbudet. Her kan du søke opp tidligere medstudenter som har registrert seg, og lett komme i kontakt med dem. 

Abonnér på BFEs nyhetsbrev/RSS

Registrer deg på BFE-nyheter

Alumniråd

  1. Kriss Rokkan Iversen - ekstern
  2. Jørgen Lødemel - ekstern
  3. Mailinn Friis - ekstern
  4. Bjarne Landfald (NFH)
  5. Jan Yngve Sand, (HHT)
  6. Maria Leitet, student

Idèbank

Har du innspill til hva ditt fagmiljø bør tilby eller hva du kan tilby fagmiljøet? Send oss gjerne innspill på epost:

Fakultetsdirektør Terje Aspen

Assisterende fakultetsdirektør Christian Hansen

Rådgiver Stig Sandberg

Seniorrådgiver Helmut Krane


Ansvarlig for siden: Stig Sandberg
Sist endret: 03.01.2014Del på Facebook
Forskning:
Finn forsker
Finn ekspertområde
Finn forskningsprosjekter
Finn forskningsgruppe

Utdanning:
Finn studieprogram
Finn emne
Finn yrke

Formidling:
Arrangementer
Nyheter
Nye doktorgrader - Munin
Utstillinger
Tromsø Museum - Universitetsmuseet
Universitetsbiblioteket


Om UiT:
Organisasjonen
Ledelse
Kontakt
Kart over campuser
Ledige stillinger
Fakta om UiT

Cookies på uit.no

Følg oss:

Målgrupper:
Høgskolen i Finnmarks gamle sider
Media
Næringsliv
Skole
Ansatte

Logo for Universitetet i tromsø
UiT Norges arktiske universitet - UiT The Arctic University of Norway - UiT Norgga árktalaš universitehta. N-9019 Tromsø - Tlf.: +47 77 64 40 00 - E-post: postmottak@uit.no